Svenska NGM erbjuder handel av Bitcoin och Ethereum

It is with great pleasure we list this Ether product from Vontobel. It is the first product on Ether on NGM and it has a big interest among investors. This listing further strengthens the crypto products offering at NGM

Tommy Fransson, Vice VD NGM

Detta medför att investerare idag enkelt kan handla på Ethereums kursutveckling utan att behöva köpa själva crypto valutan och behöva lagra det digitalt. Dessutom får du en finansiellt instrument via värdepappret, vilket kan vara enkelt att handlas och säljas på den svenska NGM börsen.

The new Ether tracker will give investors a simple and transparent instrument of investing in Ether on NGM. Vontobel is once again demonstrating its capacity for innovation as one of Sweden’s leading providers of structured products

Roger Studer, Head of Vontobel Investment Banking

Med en terminskontrakt kan man handla på både långa och korta positioner och generera vinster från både bear och bull marknad. Desutom erbjuder handeln en hävstång på kryptoderivater, som en resultat på den volatila naturen av digitala valutor har efterfrågan på krypto backade derivator ökat kraftigt.

 

 

Leave a Reply